Stacks Image 127

De nieuwe videoclip van Boots, Huis van Oranje.
Deze Haags/Friese band heeft een eigentijdse, melodieuze sound en is niet snel te vergelijken met andere Nederlandstalige bands. De sound is geïnspireerd op een mengeling van Amerikaanse, Nederlandse en Friese rockbands. De band heeft daarmee een geheel eigen stijl ontwikkeld met, goed in het gehoor liggende, “catchy” nummers.

  • Rob Boshuizen (drums)
  • Martin Hendriks (sologitaar/backing vocals)
  • Johan Schippers, (sologitaar/backing vocals)
  • David Guurink (basgitaar)
  • Gerben Bootsma (leadzang/slaggitaar)
Voor informatie ga naar de site of Facebookpagina.

Over Rockon Productions

“Rockon Productions, met name Chiel den Heijer, heeft onze band verrast met een gave clip, waarbij de technische mogelijkheden vollop zijn benut. Hij gaat daarbij verder dan verwacht mag worden en levert vakwerk af tot het helemaal af is. En door zijn flexibiliteit en het topmateriaal waar hij mee werkt is het een genot om met hem samen te werken”.!"

Gerben Bootsma (Boots)

"De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Dat betekent dat je als mixer/producer een heel goed audioproduct kunt opleveren, maar dat het een mega afbreukrisico is als de beelden daar niet goed op aansluiten. Chiel van Rockon Productions snapt dat maar al te goed en weet wat er nodig is om de essentie van het nummer visueel onder de aandacht te brengen. Sterker nog, de emoties die de video teweegbrengen, brengen het geheel naar een nog hoger niveau! Ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking!"

Martin Hendriks (MHX Music)

Rockon Productions
KVK NR: 71325077
BTW NR: NL146118789B01
BANK: NL78 ABNA 0818845511

© 2018 Rockon Productions Contact Me